Meteen naar de inhoud

Arrangementen

Lunch en film 

Dit arrangement bestaat uit een film lunchmenu incl. bioscoopkaartje. Geniet van een 3-gangenkeuze lunch en ontvang een bioscoopkaartje voor maar €24.50 p.p. Geniet van een complete middag! en kom gezellig na de film nog een drankje doen!

Diner en film

Dit arrangement bestaat uit een filmmenu incl. bioscoopkaartje. Geniet van een 3-gangenkeuze menu en ontvang een bioscoopkaartje voor maar €34.50 p.p. Niet alleen voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Bestel dan onze proefpas

Sharing dinning

Heerlijk dineren bij Proeverij de Bank, voor grotere groepen is dit een heerlijk menu! Geen lastige keuze maar, lekker samen delen!
Start met onze startersplank, dit is een proeverij van voorgerechten van de chef! Als hoofdgerecht serveren wij onze butcherplank, met een Steak, Ribs & Burger, geserveerd met aardappelgarnituur, groenten, sausjes en frietjes. Kosten €28,50 p.p. 

Al te bestellen vanaf 2 pers. Bekijk de gerechten ook in onze dinerkaart

TB Events

Proeverij de Bank werkt samen met TB Events, Proeverij verzorgt de drankjes en hapjes, Tb events zorgt voor het entertainment!
Zin in een bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenpartij, themaparty of workshop? Wij zijn de ideale locatie! We beschikken over een zaaltje op de 1e verdieping, tot wel 40 personen. Liever op het terras of in de serre, wij regelen het voor u.
TB Events zorgt voor een onvergetelijk uitje! De voorpret begint al met het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Vergaderen

Bent u opzoek naar een vergaderruimte op een centrale locatie? Wij hebben de perfecte vergader locatie voor groepen tot 20 personen.
Gastvrij, volledig verzorgd en van alle gemakken voorzien. In een centrale omgeving, voor zakelijke samenkomsten.
Goed bereikbaar met auto en OV. De zaalhuur bedraagt €32.50 of voor een hele dag €55.50. Proeverij verzorgt de hapjes en de drankjes!

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policyand Terms of Service apply.
Call Now Button